Route         Contact    

 HOOFDMENU

Over mij

Image Mijn naam is Elly van der Waarden (1961).

Ik heb ruim 30 jaar ervaring als administrateur en was altijd gewend om een heel druk leven te leiden met een mooie carrière als doel.

Toen ik in 2002 ziek werd veranderde dit. Na jaren in het reguliere circuit te zoeken naar de oorzaak van mijn ziek zijn, kwam ik in 2007 met Reiki in aanraking. Ik heb Reiki I en II gevolgd met als doel mezelf te kunnen helpen.
Ik heb altijd wel enige interesse in het alternatieve gehad, maar in het gezin waar ik uit kom is nooit buiten het reguliere circuit gekeken.

Tijdens de Reiki cursussen werd mijn interesse weer volop aangewakkerd en ik ben daar toen verder mee gegaan. Ik ben toen diverse cursussen gaan volgen.
In 2010 ben ik aan de opleiding tot Reiki Master begonnen, ik heb deze in 2013 afgerond.
Deze cursussen werden allemaal in een gezondheids- en cursuscentrum gegeven.
Hier kwam ik in aanraking met allerlei soorten therapieën en zo ging het balletje rollen. Ik ben bij het centrum vrijwilligerswerk gaan doen. Doordat ik hier zoveel tijd doorbracht wist ik zeker dat ik ook therapeut wilde worden. Alleen welke richting wilde ik op? Dat was nog de vraag.

Naar de opleiding tot E.E.N.® therapeut was ik erg nieuwsgierig. Ik had 3x een open dag gemist, dus besloot ik om maar eens een afspraak te maken. ’s Avonds had ik een afspraak voor een informatief gesprek en die zelfde ochtend kreeg ik te horen dat ik zonder werk kwam te zitten. Toen was het voor mij duidelijk, ik moest nu eindelijk een andere weg inslaan.
Ik ben in 2010 begonnen aan de opleiding tot E.E.N.® therapeut en heb deze in 2014 met goed gevolg afgerond.

In januari 2013 ben ik officieel met de praktijk gestart. Mijn doelstelling is het vinden van de oorzaak van iemands problemen, niet simpelweg het bestrijden van de symptomen.